Регистрация

Пълнени пилешки гърди с гъби и винен сметанов сос



Пълнени пилешки гърди с гъби и винен сметанов сос
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2655

Пилешко месо с печурки и сос от бяло вино със сметана и синьо сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ако се замислим с какви продукти най-добре си партнира бялото пилешко месо, несъмнено в списъка с неговите връзващи се по вкус приятели ще влязат гъбите, картофите, сметаната и екзотичните сирена. Именно такова съчетание правим в тази рецепта, където пилешките гърди се пълнят с наситнени печурки, а след това се готвят в компанията на сос от бяло вино. За финал заливаме ястието с още винен сос, в който добавяме сметана и Рокфор, за да се получи една съвършена комбинация. А, да не забравяме и пържените картофки.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта