Регистрация

Пълнени краставички с риба и майонеза



Пълнени краставички с риба и майонеза
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 910

Майонезена салата с консерва риба в лодки от краставици.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Рибена салата с целина, броколи, моркови и лук, поднесена в лодки от краставица представя канала Всегда Вкусно. Това е красиво предястие, с което можете да посрещнете гости, сервирайки обикновена храна по елегантен и оригинален начин. Традиционната комбинация от риба и зеленчуци полягва в красиво оформените краставички и се превръща в пленителен ордьовър.

Първо в купа се смесват наситнените зеленччуци - морков, броколи, стебла целина, червен лук и магданоз. Добавя се консерва риба тон в собствен сос и се овкусява с черен пипер. Можете да ръснете и малко сол, но внимавайте - консервите обикновено са доста соленички. После се залива с лъжичка майонеза и три лъжички кисело мляко и се разбърква. Може да се капнат и няколко капки свеж лимонов сок.

Получената смес се разпределя в нарязани на лодки краставици с издълбана сърцевина. След това можете да приберете в хладилника до момента на поднасянето. Как точно се прави - гледайте във видеото, а точните продукти и стъпки на готвене можете да видите ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта