Регистрация

Пушена скумрия с червен лук и маслини

Пушена скумрия с червен лук и маслини
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 297

Мезе с пушена риба, лук и маслини.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 пушена скумрия (около 350 грама)
  • 2 глави червен лук
  • 150 г маслини без костилки
  • 1 лимон
  • 2 с.л. зехтин

Начин на приготвяне:

1. Рибата почистете от костите, кожата и перките и накъсайте или нарежете на парченца. Разпределете на дъното на неголямо плато.

2. Лука наситнете, настискайте леко, за да пусне соковете си и да стане по-мек при ядене и поръсете рибата.

3. Маслините нарежете на половинки или четвъртинки и поръсете отгоре.

4. Изстискайте сока на лимона и залейте ястието. Отгоре покапете със зехтин.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта