Регистрация

Пролетна манджа с грах, домати, яйца и бекон



Пролетна манджа с грах, домати, яйца и бекон
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1790

Поширани яйца с колбас и зеленчуци на тиган.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 11.04.2016

Бърз обяд с грах, яйца и бекон - звучи като омлет, но в този вариант е доста по-полезен и пъстър, защото готвим яйченото ястие по различен начин. За да е питателно, в него слагаме малко беконче, което можете да замените и с друг вид колбас, който ви се намира в хладилника или пък съвсем да пропуснете, ако не държите на мръвката. След това се запържва лук с малко чесън по желание, после се добавя грахта и се овкусява с подправки. Докато ястието къкри, се пошират яйца. Така те стават по-леки за хапване и една идея по-здравословни. Накрая всичко влиза в чиния и се сервира на трапезата. Доста бърз и лесен за приготвяне обяд или прихапване.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта