Пролетна манджа с грах, домати, яйца и бекон
Поширани яйца с колбас и зеленчуци на тиган.
Бон Апети
Излъчен на 11.04.2016
Бърз обяд с грах, яйца и бекон - звучи като омлет, но в този вариант е доста по-полезен и пъстър, защото готвим яйченото ястие по различен начин. За да е питателно, в него слагаме малко беконче, което можете да замените и с друг вид колбас, който ви се намира в хладилника или пък съвсем да пропуснете, ако не държите на мръвката. След това се запържва лук с малко чесън по желание, после се добавя грахта и се овкусява с подправки. Докато ястието къкри, се пошират яйца. Така те стават по-леки за хапване и една идея по-здравословни. Накрая всичко влиза в чиния и се сервира на трапезата. Доста бърз и лесен за приготвяне обяд или прихапване.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ