Регистрация

Производство и направа на козе сирене



Производство и направа на козе сирене
Трудно   |   Порции   |   Видяна: 7886

Как се прави сирене от козе мляко - от надоя до хранителната верига.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

   Козе сирене - вкусен и полезен деликатесен млечен продукт. То е по-бедно на наситени мазнини и калории от ширококонсумираното краве сирене. Как се прави това удоволствие за небцето показва кратко, но обстоятелствено видео, в което за по-малко от 5 минути се запознаваме с подбора на кози за надой, хигиенните норми при производство на сирене, начина за направата му, времето, което отнема и най-накрая - оформянето на козите млечни топчици и овкусяването им с различно подправки, за да попаднат те в магазина и да ни дадат шанс да се насладим на една вкусна и полезна храна.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
5
4 мн. добре
7
3 става
2
2 едвам
1
1 трагедия
7
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. с
  2. к
  3. 150
  4. 400
  5. Шот
  6. 40
  7. 18
  8. 10
  9. 70
  10. мъфини с кайма

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта