Регистрация

Правила и тънкости за печено пиле



Правила и тънкости за печено пиле
Лесно   |   Порции 1-4   |   Видяна: 3100

Идеи как да се изпече пилешкото.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Мариновайте пилешкото в цитрусов сок, защото в противен случай месото му може да стане сухо, особено ако го печете без кожата. Също така притискайте местото към скарата само в по-дебелите части, за да се изпече равномерно. И за финал - не използвайте вилица при печенето на пилешко - по-добре прибегнете към шпатула или щипки, защото ако прободете месото, соковете му ще изтекат и ще стане сухо.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта