Регистрация

По-различен пудинг с маршмелоу

По-различен пудинг с маршмелоу
Средно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 3696

Американски бисквитен пудинг.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 5 бисквити за натрошаване
  • 1 пакет инстантен шоколадов пудинг
  • 230 г маршмелоу паста

Начин на приготвяне:

1. Натрошете бисквитите в найлонова торбичка докато станат на трохи с големината на грахово зърно. Не ги натрошавайте много ситно. Разделете ги по равно в 4-6 малки порцеланови купички или малки чаени чаши.

2. Пригответе шоколадовия пудинг според упътването на опаковката и го разпределете по купичките. Можете да отстраните въздуха като потупате съдовете леко върху работната повърхност.

3. Сложете маршмелоу пастата в торбичка, изрежете единия край и изстискайте през него съдържанието по купичките. Най-добре започнете от центъра към ръба спираловидно.

4. Оставете за около час в хладилника, докато се стегне глазурата.

5. Ако имате сладкарска горелка, препечете горния слой, а ако не, сложете купичките във фурната възможно най-близо до реотаните и препечете на висока температура до покафеняване.

По желание:

1. Настържете малко шоколад в шоколадовия пудинг.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта