Регистрация

Постни сандвичи с праз и гъби



Постни сандвичи с праз и гъби
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1127

Вегански сандвичи с гъби и праз лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.02.2018

Препечени филийки с гъби и праз лук - една постна идея за сандвичи, брускети, предястие, основно, закуска или междинно прихапване без животински продукти, която готвят Лора и Стоян, за да видим апетитния краен резултат и да се убедим, че си заслужава да опитаме ястието.

Първо се настинява празия лук и се запържва в сгорещен зехтн. Щом започне да омеква, се овкусява със сол, червен и черен пипер и лют пипер по желание. Готви се до потъмняване, като огънят не трябва да е прекалено силен. Гъбите се почистват и се нарязват на кубчета. След това се запържват с чесън в зехтин, като се овкусяват с прясна мащерка, а в края на готвенето - със сол и пипер.

Филийките хляб се запичат на наребрен тиган. Върху тях се разпределя първо гъбената част, отгоре и праза. Постно и вкусно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта