Регистрация

Постни нахутени палачинки с тиквички



Постни нахутени палачинки с тиквички
Лесно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 3369

Питка от нахутено брашно с тиквички и песто с босилек.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.04.2016

Сока със зеленчуци е традиционно тосканско ястие, което може да послужи както за прихапване между основните хранения, така и за една стабилна закуска. В днешната рецепта соката е веганска, а тестото за нея се прави от ароматизирано на чесън нахутено брашно. Преди да влезе във фурната своеобразната италианска палачинка получава украса от розички от тиквички, а след като изскочи от печката, се поднася с песто от босилек и бадеми - един елегантен завършек на това красиво ястие.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта