Регистрация

Постна пролетна боб чорба с тиквички



Постна пролетна боб чорба с тиквички
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 1442

Шарена бобена супа с моркови, тиквички и спанак.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.03.2017

Готвим си постна супичка с витамни, която е перфектно решение за борене на пролетната умора. За да има интензивен зеленчуков аромат първо запичаме тиквички на грил тиган. Така те ухаят на вкусно основно. Е, после ги нарязваме и ги пускаме да се раварят в зеленчуков бульон, където си партнират с моркови и лук. На по-следващ етап в супата добавяме две консерви боб, като едната е бял, а другата - червен. След още няколко минути слагаме и листа спанак, които къкрят за кратко. Остава да сложим на супата сол и черен пипер и е готова за сервиране. В чинията се намества цветна комбинация от светлозелена тиквичка, тъмнозелен спанак, бобени зърна в бяло и бордо и оранж от моркови - толкова е пъстро това ястие.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта