Регистрация

Постен сладкиш от нахутени целувки



Постен сладкиш от нахутени целувки
Лесно   |   Порции 4-6 венеца   |   Видяна: 853

Как се правят постни сладки целувки с вода от консерва нахут.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.12.2016

Това е лесен и модерен десерт, с който неминуемо ще впечатлите дори и професионални кулинари. Освен че в него има малко продукти, той се приготвя бързо, но имайте предвид - пече се час и половина на слаба фурна. За да си го направите вкъщи трябва да смесите светла кафява захар с ванилова захар и канела. Отцеждате водата от консерва нахут и я разбивате с миксер за 15-тина минути, като след втвърдяването на течността добавяте ароматните подсладители. После пълните пош с веганския еквивалент на бити белтъци и си правите домашни целувки без животински продукти. Ако те ще бъдат десерт за Бъдни вечер, то вижте как да ги оформите на венец:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта