Регистрация

Пиле с аншоа и риба тон - част 2



Пиле с аншоа и риба тон - част 2
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 2920

Пилешко месо със зеленчуци и рибен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Лео съчетава двете най-полезни меса - пилешкото и това на морската риба в неверояно ястие, освежено от моркови, лук и целина. Ако ви харесва идеята - вижте рецептата.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. m
  2. гръцки
  3. Ж
  4. к
  5. 5
  6. тиквич
  7. Месо
  8. с
  9. :
  10. сливи

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта