Регистрация

Пиле с аншоа и риба тон - част 1



Пиле с аншоа и риба тон - част 1
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 2714

Печено пилешко със сос от два вида риба и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Крехко пилешко месце със сос от аншоа, риба тон и зеленчуци - разкошно предложение за здравословен обяд или лека вечеря, богата на полезни за тялото вещества, с която няма шанс да преядете - това е ястието, което Лео предлага днес.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта