Регистрация

Пилешки сърчица с гъби и кромид



Пилешки сърчица с гъби и кромид
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 306

Пилешки сърца на тиган с карамелизирани моркови, печурки и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Пилешки сърца със зеленчуци на тиган блазнят апетита от Кухнята на Звездев и приканят за чаша вино. Вкусното мезе ухае на мръвчици и е разнообразено с карамелизиран лук, стерилизирани гъби и хрупкави моркови, подправени със соев сос. По желание можете да импровизирате с добавка на царевица от консерва, кисели краставички и лют пипер, за да постигнете идеалната според вашия вкус рецепта.

Първата работа е малко досадното почистване на сърчицата. Защо и как се прави - разберете от видеото. Следва сърцата да се сварят за 20 минути във вряла вода. През това време лука и морковите се нарязват и се запържват в олио. Към тях се добавят сварените и отцедени от бульона сърчица. Гъбите се слагат цели или разполовени - ако са по-големички. Залива се със соев сос и се оставя ястието да се запържи в съвкупност.

На финала се подправя със сол и пипер, поръсва се с пресен магданоз и се сервира. А след това можем да си кажем "Наздраве".

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта