Регистрация

Пилешки бутчета с червено зеле



Пилешки бутчета с червено зеле
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3029

Пилешко с гарнитура от сладко зеле с ябълки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Мариновани пилешки бутчета в червено вино, които се запичат на фурна и се поднасят с гарнитура от запържени ябълки с червено зеле, захар и канела - едно нетипично за българската кухня ястие, което има модерен вид и вкус и би се понравило на всеки, който обича да експериментира.

crvenog kupusa - червено зеле

secera - захар

jabucon octa - ябълков оцет

pimenta - люта чушка

cimet - канела

lavrovo list - дафинов лист

maslac za kuhane - масло за готвене

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта