Регистрация

Печени пилешки бутчета със соев сос и кетчуп

Печени пилешки бутчета със соев сос и кетчуп
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 3901

Мариновани пилешки бутчета с аромат на лук и китайски привкус.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 700 грама пилешки бутчета
  • 150 мл соев сос
  • 150 мл гъст кетчуп
  • 150 грама лук
  • 4 скилидки чесън
  • черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Смесете соевия сос и кетчупа.

2. Лука нарежете на ситно, чесъна намачкайте или минете през преса и изсипете в соса, като добавите и черен пипер на вкус.

3. Накиснете пилешките бутчета в маринатата. Ако не достига, добавете още соев сос и кетчуп в равни пропорции.

4. Оставете да се маринова в хладилник за минимум 4 часа.

5. Сгорещете фурната на 180 градуса, подредете бутчетата в застлана с хартиено фолио тавичка и ги оставете да се запекат за 30-35 минути.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта