Регистрация

Печени крехки Бок Чой

Печени крехки Бок Чой
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 4831

Бързо и лесно вегетарианско китайско ястие.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 450 г Бок Чой (китайско зеле, което е широко разпространено и в България)
  • 2 с.л. чист зехтин
  • половин ч.л. морска сол
  • 1 ч.л. прясно смлян черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Загрейте фурната на 200 градуса.

2. Измийте бок чой много добре и подсушете с хавлиена кърпа. Уверете се, че не е останала никаква излишна вода.

3. Поръсете зехтин върху бок чоя, сложете сол и пипер и после разбъркайте с ръце, за да се разпредели всичко равномерно. Или използвайте щипки, ако не искате да си цапате ръцете.

4. Сложете бок чой на хартия за печене, така че да не се допират и печете за 7-10 минути.

 

Източник: pensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта