Печена сьомга с хрускави трохи
Лесно | Порции 3-6
| Видяна: 1826
Сьомга с подправки и гарнитура от царевица.
Бон Апети
Излъчен на 14.01.2016
Печената сьомга е страхотна идея да сготвите нещо вкусно и домашно, да впечатлите с елегантна и лесна за приготвяне храна, особено ако не сте добри в кухнята. В тази рецепта няма къде да сбъркате, защото е елементарна, а крайният резултат впечатлява с лукс и изтънченост. Ако имате друга идея за гарнитура, не е нужно да приготвяте предложеното съпътствие на рибните филета от царевица и масло. Това е просто една идея с какво да поднесете рибата. Знайте, че тя си партнира добре със зеленчуци на пара, варен ориз и салата от свежи листа.
Най-важните съставки
бейби спанак, зехтин, зехтин Extra Virgin, каперси, магданоз, масло, розмарин, сладка царевица, сол, спанак, сьомга, филе от сьомга, хляб, царевица, чесън
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 55 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ