Регистрация

Печена сумрия с ароматни подправки



Печена сумрия с ароматни подправки
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3043

Скумрия на тиган с чесън, мащерка и риган.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 30.06.2016

Бърза печена риба на грил се учим да правим днес, като рецептата ни се представя със скумрия. Рибата се филетира и се намазва с ароматна паста от разтворени в зехтин чесън, мащерка и риган. Добре е да остане с тази марината около 2 часа, за да успее да се овкуси хубаво. След това просто се мята върху скара или грил тиган първо от страната с кожата. Това е всичко - лесна и бърза рецепта за морска риба. Е, преди поднасяне не забравяйте да посолите и да поднесете с резен лимон или лимонов сок.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта