Регистрация

Паста анелети с наденичка и спанак

Паста анелети с наденичка и спанак
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 3099

Как се приготвя паста анелети с наденичка и спанак.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • ½ килограм паста анелети
  • зехтин
  • 200 г италианска или пикантна наденица, на парченца
  • 4 скилидки чесън, на ситно
  • 2 пакета пресен спанак
  • 1/2 чаша настърган пармезан

Начин на приготвяне:

1. Варете пастата във вода за около 15 минути (12 минути ако обичате по-жилава).

2. Отцедете и оставете настрани.

3. В същата голяма тенджера, в която сте варили пастата, загрейте малко зехтин и сложете наденицата и чесъна. Приготвяйте на среден огън докато наденицата е готова.

4. Добавете спанака и го дръжте съвсем малко, колкото листата леко да се свият. След това изсипете пастата и сиренето и бъркайте докато всичко се размеси добре – около 2 минути.

5. Сервирайте с допълнително сирене.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта