Регистрация

Панирани телешки пържоли с горчица



Панирани телешки пържоли с горчица
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2252

Телешки шницели с лук, горчица и картофи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 19.02.2016

Виенският шницел си има и по-малък брат, познат в кулинарните книги като Стек Стриндберг. Това е телешко месо, нарязано на тънко, оваляно първо в наситнен лук, а след това в разбити яйца и изпържено на тиган. Колкото и да е странно, тук правим панировка без брашно. Картофената гарнитура по неписано правило е задължителна за всяко телешко, затова поднасяме нашия изискан стек с контрастиращи обикновени варени картофи. Можете да засучете и друг вид гарнитура за ястието, но нали не искате тя да измести акцента от истинската вкусотия в чинията?

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта