Регистрация

Панирани пилешки дробчета с лук



Панирани пилешки дробчета с лук
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 1970

Печени пилешки дробчета на фурна.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Лесно мезе с пилешки дробчета се готви в кухнята на Звездев, където ухае на дробчета с лук и соев сос. Ястието е непретенциозно, вкусно и подходящо за основно, ако го поднесете с гарнитура от ориз или картофи. А времето, което се изисква от вас да прекарате в кухнята, е наистина минимално.

Главите лук се нарязват на шайби и се подреждат в намазнена тава. Подправят се със сол и захар и се прибират във фурната, за да се карамелизират. През това време дорбчетата се изсипват в купа, заливат се със соев сос, черен пипер и чесън на прах и се разбъркват. Овалват се в брашно и се оттпуват от излишното. Редят се върху лука, покапват се с малко олио и се връщат обратно във фурната докато се запекат. Вкусно, бързо, пък и здраволовен вариант на традиционните пържени дробчета.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта