Регистрация

Панирани жабешки бутчета с чесън и магданоз



Панирани жабешки бутчета с чесън и магданоз
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 11436

Оригинална рецепта за пържени жабешки бутчета с хрупкава панировка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Как се правят жабешки бутчета? Въпрос който всеки си е задавал, когато разговорът се завърти около италианската култура и традиции. Оказа се, че оригиналната рецепта за жаби не е никак сложна и ако премахнем убежденията си, тези хрупкави бутчета могат да се превърнат в любимия ни ордьовър или мезе. 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
5
4 мн. добре
3
3 става
3
2 едвам
1
1 трагедия
4
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. яйц
  2. food
  3. %s
  4. A>
  5. й
  6. Чер
  7. Tasty
  8. лин
  9. :
  10. питки

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта