Регистрация

Паламуд с домати и анасон



Паламуд с домати и анасон
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 3041

Морска риба с гръцки подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Печен паламуд, овкусен с мариновани лукчета, узо, каперси и зехтин - лесна рецепта за морска риба с автентичен гръцки вкус.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта