Регистрация

Пай с кашкавал, гъби и аспержи с готово тесто



Пай с кашкавал, гъби и аспержи с готово тесто
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3026

Пирог в тарин с гъбена плънка и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Едно видео в седмицата на тестото и начините за месене, където няма да ви се налага да месите много, защото специалистът показва рецептата с готово тесто, което можете да си купите от магазина. От вас обаче се изисква да го разточите и оформите според препоръките, за да не стане пирогът прекалено дебел. А плънката - тя е съвършена - комбинация от гъбки, гауда (или друг вид кашкавал по избор), лук и аспержи радват всеки, който не държи в основното му ястие да преобладава месото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 808
  2. ордьов
  3. 180
  4. сот
  5. 30
  6. Яйце
  7. 50
  8. нар
  9. цареви
  10. 500

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта