Регистрация

Пай с кашкавал, гъби и аспержи с готово тесто



Пай с кашкавал, гъби и аспержи с готово тесто
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2743

Пирог в тарин с гъбена плънка и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Едно видео в седмицата на тестото и начините за месене, където няма да ви се налага да месите много, защото специалистът показва рецептата с готово тесто, което можете да си купите от магазина. От вас обаче се изисква да го разточите и оформите според препоръките, за да не стане пирогът прекалено дебел. А плънката - тя е съвършена - комбинация от гъбки, гауда (или друг вид кашкавал по избор), лук и аспержи радват всеки, който не държи в основното му ястие да преобладава месото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта