Регистрация

От сладкишите децата израстват агресивни



От сладкишите децата израстват агресивни
  |   Порции   |   Видяна: 1129

Близалки, бисквити и бонбони озлобяват човека от детството.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Предупредителен материал за всички родители, склонни да награждават отрочето си с шарени захарни лакомства откриваме в списание Обекти и каналът ayhaninfire. Авторите предупреждават, че освен върху зъбите, вътрешните органи и визията, любимите детски сладкиши се отразяват и върху психиката. Материалът е публикуван на базата на британско проучване, доказващо, че децата, които имат по-голям достъп до сладкиши когато са малки, стават по-агресивни, щом минат пълнолетие.

Изследването на острова е продължило над 30 години и в него са включени над 17 000 родени през 1970-а година деца, които днес вече са зрели индивиди. Открита е връзка между количествата десертчета, които са им позволявани в миналото и настоящото им психическо състояние. Екипът от учени, провел наблюдението, категорично заявява, че липсата на забрана и безразборното даване на бонбони, близалки и вафлички на мъниците, са довели до тяхната избухливост и агресивност.

Според изследователите това се дължи на чувството, че може да се получи всичко, което човек пожелае. Един ден обаче вече порастналият индивид се среща с реалността. Как сладкишите влияят на мозъка на човека и защо трябва да ограничим децата си - гледайте във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта