Обикновена шоколадова торта
     Средно   |   Порции 5-8
  |   Видяна: 6198
    
Лесна и вкусна шоколадова торта с масло.
Необходими продукти:
- 4 яйца
 - 250 г захар
 - 250 г шоколад
 - 250 г масло
 - 250 г брашно
 
Начин на приготвяне:
1. Поставете захарта и четирите яйца в купа и разбийте до пяна.
2. Разтопете шоколада и маслото.
3. Изсипете сместа с шоколада и маслото в купата с разбитите яйца и захар. Добавете брашното и разбъркайте.
4. Поставете сместа в тава за печене, като преди това намажете дъното и стените й с масло.
5. Поставете във фурната и печете на 200 градуса за около 20-25 минути. Оставете тортата да изстине добре, преди да я разрежете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ