Регистрация

Наденица на тиган с грах и моркови

Наденица на тиган с грах и моркови
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 2905

Пържен грах с моркови, картофи, месо и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 250 грама суров грах
  • 1 глава лук
  • 1 морков
  • 2 картофа
  • 1 наденица (може и пушена или пикантна)
  • сол на вкус
  • мазнина за готвене

Начин на приготвяне:

1. Накиснете грахта за няколко часа във вода. Кипнете вода в тенджера и сложете грахта да се вари до полуготовност. Ще отнеме между 40 и 60 минути.

2. Нарежете лука на ситно, а моркова рендосайте.

3. Запържете лука в малко мазнина до златисто, добавете моркова. След няколко минути прехвърлете в тигана грахта, като предварително сте отцедили от водата и добавете наденичката, нарязана на хапки. 

4. Нарежете картофите на ситни кубчета и ги добавете към манджата.

5. Осолете и гответе до предпочитаната готовност.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта