Регистрация

Модерна пица с авокадо и моцарела



Модерна пица с авокадо и моцарела
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 1479

Домашна пица с готово тесто и топинг от пилешко, моцарела и екстри.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Разнообразие на традиционната домашна пица с доматено пюре, шунка и гъби блесва в канала Tasty, като тестеното изделие радва с визия и иновативност и обещава да е особено вкусно. Както при всяка пица, така и тук рецептата търпи импровизации според наличните продукти и особеностите на индивидуалия вкус.

Готвенето започва с направата на сос от зехтин, чесън, риган, сол и пипер, който се прибира в бурканче и служи като подправка за всякакви тестени ястия. Дори брускети и филийки можете да намажете с него. Следва да разточите тестото в намазнена тава и да намажете с ароматния зехтин. После се редят резените моцарела, върху тях - пилешкото филе. Ако ви е прекалено постно и сухо, заложете на друг колбас или заменете с гъби. Следва червен лук и печене, а след като коричката на ястието е потъмняла в крайщата, се вади. Гарнира се с резени авокадо и разполовени чери домати. Допича се за минута-две.

По желание можете да поръсите с рендосано жълто сирене или с пресни листенца рукола. Как се прави - гледайте във видеото, а точните продукти и стъпки на приготвяне - разберете като кликнете ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта