Регистрация

Минестроне Айфелова кула

Минестроне Айфелова кула
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 2870

Паста със зеленчуци и сос Маринара.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • зеленчуково олио
  • бульон (съотношение около 2:1 спрямо соса маринара)
  • сос маринара
  • едро нарязан спанак
  • различни бобови - фасул, леща и т.н.
  • фино нарязана на кубчета целина
  • фино нарязан на кубчета лук
  • фино нарязан на кубчета морков
  • фино нарязан на кубчета картоф
  • пармезан
  • магданоз
  • паста (ако намерите с форма на Айфеловата кула, а ако не - друга малка по размери паста)
  • сол и пипер

Начин на приготвяне:

1. Сгорещете олио в тиган и сложете лука. Задушавайте до полу-прозрачност. След това добавете моркова, картофа и целината и продължете да готвите още няколко мин., като поръсите с малко сол и пипер. Добавете бобовите, магданоза и спанака и пържете, докато спанакът леко се набръчка.

2. Добавете бульона, така че да покрие всичко (или добавете вода и кубче бульон). След това сложете маринарата и оставете да къкри до омекване на зеленчуците.

3. Добавете сварената предварително паста и овкусете със сол, пипер и пармезан на вкус.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта