Регистрация

Мариноване на телешко месо в мляко



Мариноване на телешко месо в мляко
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 5224

Не слагайте месото в горещо мляко.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Маринованото телешко в мляко става по-сочно и хваща хрупкава коричка, но трябва да знаете, че не е добре да потапяте месото в току-що свареното и още горещо мляко, защото вместо да се маринова, то ще започне да се готви. Затова изчакайте течността да достигне до стайна температура и тогава потопете пържолите в нея.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта