Лесна печена риба в масло и зехтин
Лесно | Порции 2-3
| Видяна: 7553
Печена риба на тиган с масло и много подправки.
В тази рецепта можете да използвате всяка риба, която ви попадне, затова, ако не сте решили какво да си сготвите за Никулден, отидете до магазина с ясното съзнание, че каквото и рибно филе да е останало, ще ви влезе в употреба за една вкусна рецепта.
Най-важните съставки
бяла риба, джинджифил, зехтин, масло, микс подправки, подправки за морски дарове, риба барамунди, риба писия, риба платика, риба тон, риба треска, сладководна риба, сол, сол и пипер, соленоводна риба, сьомга, тилапия, филе от акула, филе от берикс, филе от сьомга, филета от сом, червен пипер, черен пипер, шаран
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ