Регистрация

Лесен ордьовър с раци и топено сирене

Лесен ордьовър с раци и топено сирене
Лесно   |   Порции 3-5   |   Видяна: 2791

Топчета или хапки с рачешко, варени яйца, майонеза и топено сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 250 грама топено сирене за мазане
  • 4 варени яйца
  • 4 скилидки чесън
  • 150 грама майонеза
  • 100 грама рулца от раци
  • магданоз или копър
  • няколко листа зеле или маруля
  • маслини за украса по желание

Начин на приготвяне:

1. В купичка смесете топеното сирене с рендосаните варени яйца и намачканите скилидки чесън.

2. Добавете майонезата и разбъркайте хубаво. Приберете в хладилник да се стегне, ако сместа е течна.

3. В плоска чиния или върху дъска рендосайте на ситно рулцата от раци (става по-лесно когато са замразени).

4. Застелете чиния за ордьоври или поднос с няколко листа маруля.

5. С ръце оформяйте топчета от сиренената смес, овалвайте ги в настърганите рулца и подреждайте върху зеленината.

6. Най-отгоре поръсете с наситнен пресен магданоз или копър. Можете да украсите с маслини по желание.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта