Регистрация

Кошмари в кухнята във Втори километър - част 1



Кошмари в кухнята във Втори километър - част 1
  |   Порции   |   Видяна: 2591

Култовият ресторант Втори километър до село Овча могила 20 години не е сменял концепцията си.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята - сезон 4, епизод 8

Излъчен на 18.04.2017

Първа част

Зов за помощ получава Шеф Иван Манчев от Втори километър, където е закъсал не авотомобил, а собственикът на заведението Георги Георгиев. Това е типичната крайпътна гостоприемница на пътя Плревен - Русе, където хората на колела са свикнали да хапват вкусна храна. За изненада на всички, се оказва, че Бай Георги има собствена миниферма и градина, откъдето идва и продукцията. Мъжът си отглежда кокошки, патици, гъски, зайци, прасета. А месото и яйцата в ресторанта са домашни и екологично чисти. Същото важи и за голяма част от зеленчуците.

Управител и персонал работят във Втори километър повече от десетилетие, а някои дори и правят двадесетата си година стаж в ресторанта. С всяко изминало лято обаче единствените верни посетители, които отново се връщат и не намаляват са лястовиците, които собственикът пуска в салона, защото вярва, че е грях да разрушиш лястовичи дом. Една лястовица ресторант не храни обаче и затова се налага намесата на Кошмари в кухнята. Гледайте още какво се случва.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта