Китайски яйчни нудълс
Лесно | Порции 2
| Видяна: 6847
Яйчени спагети с гъби и зеленчуци.
Необходими продукти:
- 200 г яйчни нудълс (полуготови спагети)
- 3 с.л. сусамово масло
- 3 с.л. зехтин
- 1 малък корен джинджифил
- 2 средно големи глави чесън
- 2 червени чушки, нарязани на около 15 кръгчета
- ½ малка глава зеле
- 100 г гъби, нарязани на филии
- 150 г моркови, нарязани на кръгчета
Начин на приготвяне:
1. Сгответе яйчните нудълс, докато леко омекнат.
2. Настържете джинджифила и чесъна и ги опържете заедно в нагорещен тиган със сусамово масло.
3. След 30 сек. добавете гъбите, а след още 30 сек. добавете зелето, морковите и червените чушки. Запържете ги в сусамовото масло, докато станат крехки и тогава добавете нудълса.
4. Разбъркайте, запържете нудълсите, като ги обърнете около 5 пъти, докато се запържат до желаната от вас степен.
5. Сервирайте.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ