Кисели моркови в буркани
Лесно | Порции 3 буркана
| Видяна: 9554
Туршия с моркови, копър и чесън.
Бон Апети
Излъчен на 04.02.2016
Киселите моркови са страхотна зимна салата или гарнитура към печено месце. Оказва се, че дори и да сте пропуснали да си ги направите в началото на зимата и сега не е късно, защото им е нужно само ден, за да се превърнат в една напълно готова туршия. Прави се изключително лесно и бързо, а крайният ефект е вкусен и полезен.
Най-важните съставки
бял оцет, копър, моркови, морска сол, оцет, семена копър, семена синап, синап, синапено семе, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 ден
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ