Регистрация

Пилешки дробчета с кетчуп и лук

Пилешки дробчета с кетчуп и лук
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 1306

Пържени пилешки дробчета със сладък чили сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг пилешки дробчета
  • 1 голяма глава лук
  • 2 с.л. олио
  • 1/2 ч.л. черен пипер
  • кориандър на прах, ако имате
  • 1 ч.л. сол
  • 120 мл кетчуп или сладък чили сос
  • щипка захар

Начин на приготвяне:

1. Дробчетата разполовете и почистете от средната жила. Нарежете всяка половинка на по още 2 парчета.

2. Лука наситнете. Сгорещете олиото в тиган с капак и запържете лука за 2 минути на умерен огън.

3. Добавете дробчетата и гответе няколко минути при непрестанно бъркане докато побелеят от всички страни.

4. Добавете солта, пипер и кориандър по желание. Разбъркайте и залейте с кетчупа. Поръсете захарта, размешайте и захлупете под капак да се готви още 3-4 минути.

5. Сервирайте топлички.

 

Източник: YouTube/Всегда Вкусно

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта