Регистрация

Картофени кюфтета с ряпа и сос от цвекло



Картофени кюфтета с ряпа и сос от цвекло
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 972

Зимни зеленчукови кюфтета с картофи и черна ряпа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.02.2016

Картофените кюфтенца са страхотна гарнитура, предястие и дори леко основно. Днес ги правим в зимен вариант като добавяме към тях карамелизиран лук и настъргана черна ряпа. А сосът, с който се поднасят ги превръща и в красив и вкусен ордьовър за гости. Този дип правим от цвекло, смесено с чесън и заквасена сметана. Ако не ви се занимава, можете  да го пропуснете или да го замените с по-лесен вариант като цедено кисело мляко, разбито с наситнен копър и намачкан чесън.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта