Картофена салата с ябълка
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3525
Целина, ябълка и яйца допълват традиционната картофена салата.
Необходими продукти:
- 4 големи картофа (сварени, охладени, обелени и нарязани на кубчета)
- 3 сварени яйца (охладени и нарязани наедро)
- 1 нарязана на кубчета ябълка
- 1/4 ч нарязан на кубчета червен лук
- 1/3 ч целина (нарязана на малки парчета)
- 1/3 ч майонеза
- 1/2 ч.л. захар
- 1/4 ч.л. червен пипер
- сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Смесете картофите, яйцата, ябълката, червения лук, целината и майонезата. Разбъркайте хубаво.
2. Добавете захарта и червения пипер и овкусете със сол и пипер.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ