Регистрация

Как се реже и бели авокадо



Как се реже и бели авокадо
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 7084

С помощта на супена лъжица можете бързо и лесно да извадите сърцевината на авокадото.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ето още една кулинарна хитринка, дошла от кухнята на Жак Пепен - как да разрежем, разчупим, обезкостим и обелим авокадо, без да цапаме нищо, освен ножа си. Изглежда невероятно, но щом двете половини на плода се завъртят в противоположна посока, се разделят, а веднъж влезе ли ножът в кръглата семка, с едно въртеливо движение успява да я извади. След това на помощ идва супената лъжица, с която изгребваме сърцевината. И всичко наоколо е чисто. Изумителна кулинарна техника.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта