Регистрация

Как се разточват и замесват тестени рулца



Как се разточват и замесват тестени рулца
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 2660

Оформяне на малки топчести питчици от тесто.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Ще си правите питка? А защо не я оформите като няколко по-малки хлебчета, които да бъдат директно изпечени на порции, така че всеки да получи еднакво парче - кръгло с кафеникава сочна маслена коричка и мека, галеща небцето сърцевина. Ето и оригиналната техника за разточване, замесване и оформяне на малки питки от любимото ви тесто.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта