Регистрация

Как се готвят резене, радичио, бок чой и белгийска цикория



Как се готвят резене, радичио, бок чой и белгийска цикория
Лесно   |   Порции 1-4   |   Видяна: 7453

Странни модерни зеленчуци, които окупират пазара.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     В плод-зеленчука и ососбено в обособените щандове в големите хипермаркети можете да намерите такива зеленчуци, за които не сте и чували. От цял свят пристигат ядливи растения, за които рецептите на нашите баби са безсилни да ни дадат представа как дори може да се сготви въпросната зеленина. Ето четири от тях - китайското крехко зеле бок чой, което е крехко и хрупкаво, страхотно хрускавата белгийска цикория, леко нагарчащото радичио, което прилича на познатото червено зеле. И за финал - резене - голям корен с неутрален вкус, който може да се ползва като канапе за най-различни плънки. Видеото ще ви даде информация какво можете да направите с тях.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта