Регистрация

Как месото ще стане наистина крехко



Как месото ще стане наистина крехко
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2742

Намазнете жилавото месо със зехтин и то ще стане крехко.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Вместо сложни маринати за постигане на крехкост, нужно ви е просто да намазните месото с малко зехтин, да го начукате и да го оставите да престои в хладилника, докато се отпусне. Това е всичко.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта