Регистрация

Как и колко се чука дадено месо



Как и колко се чука дадено месо
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 4106

Начуквайте свинското на по-тънко, отколкото телешкото.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Можете да си позволите телешката пържола да остане по-дебела и да я чукате по-малко, но не го правете със свинското, защото то е носител на повече болести и се нуждае от по-силна термична обработка, която да убие бактериите, обяснява Лео. Освен това винаги слагайте месото в наилон, защото ако го удряте с чука директно, ще нараните влакната му.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта