Регистрация

Италиански кебапчета от свинско месо



Италиански кебапчета от свинско месо
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2118

Голи наденички с гарнитура от полента и спанак.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.03.2018

Кръстоска между кюфтета и наденички правят Лора и Стоян, като използват италианска рецепта за салсиче или мини наденички от свинско месо с чесън и резене. А след това поднасят вкусните хапки от мляно свинско месо върху италиански качамак с пармезан и магданоз и с гарнитура от овкусени пресни листенца бейби спанак.

Първо се захващаме с месото, като комбинираме 2 вида свинско - плешка и гърди. Смиламе веднъж на едра и веднъж на по-ситна цедка. Към получената кайма се добавя сол и пипер, счукано резене, червено вино и намачкан чесън. Замесва се и се оставя да се овкуси за една нощ. След това с навлажнени ръце се оформят наденички или подобия на кебапчета и се пържат от всички страни в сгорещен зехтин.

Водещите предлагат да поднесете месните хапки с традиционна италианска гарнитура или в случая - канапе от полента. Правим я с масло и мляко и добавки от магданоз и пармезан. А встрани от нея се сервира и купичка листенца бейби спанак, овкусени елементарно със сол, зехтин и оцет.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта