Регистрация

Исландска коледна салата с плодове

Исландска коледна салата с плодове
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 3731

Червено зеле с боровинки и цитрусов нектар.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • ½ средна глава червено зеле, накъсано
  • 1 с.л. (15 мл) конфитюр от червени боровинки
  • 1 с.л. (15 мл) сладко по избор (от малини или кайсии)
  • 2 с.л. (30 мл) пресен лимонов сок

Начин на приготвяне:

1. Сложете накъсаното зеле в гевгир или цедка и покрийте с чиния. Сложете отгоре няколко консерви за тежест, така че да притиснат хубаво зелето.

2. След 3 - 4 часа отцедете зелето и го сложете в голяма купа.

3. Смесете конфитюра от червени боровинки, сладкото и лимоновия сок в малка купа.

4. Разбъркайте зелето с тази смес докато се покрие хубаво.

5. Поднсете.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3-4 ч.
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта