Регистрация

Индонезийска салата със зеле и яйца

Индонезийска салата със зеле и яйца
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 3686

Салата с аспержов боб, моркови, картофи и тофу.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 3 ч.ч. зеле, нарязано на тънки ленти
  • 3 ч.ч. аспержов боб, нарязан на парчета с дължина 5 см
  • 2 ч.ч. бейби моркови
  • 1 среден картоф, сварен с кожата, след това обелен и нарязан на кубчета
  • 1/2 блокче твърдо тофу, нарязано на кубчета и изпържено на маслена баня
  • 1/2 краставица, нарязана на тънки филийки
  • 3 твърдо сварени яйца, разполовени
  • 1 ч.л. пържен лук шалот
  • фъстъчен сос

Начин на приготвяне:

1. Бланширайте аспержовия боб, морковите и зелето до леко омекване. Сложете зелето 5-8 мин. след боба и моркова, тъй като му е нужно по-малко време, за да се сготви.

2. Сгорещете фъстъчения сос.

3. Сложете всички зеленчуци във фъстъчения сос и поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта