Зеленчукова супа на едри късове
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3832
Супа с морски екзотичен привкус.
Необходими продукти:
- 1 голяма краставица, обелена, почистена от семената, нарязана на кубчета
- 1 голяма гъба кладница, нарязана на филийки
- 100 г рачешки рулца
- 100 г рибени кюфтенца или риба тон от консерва
- сух бульон, сол и бял пипер на прах
- сусамово олио, пържен шалот (по желание)
Начин на приготвяне:
1. В тенджерка с кипяща вода, добавете рибените кюфтенца и рачешките рулца и варете около 3 мин., добавете краставицата и кладницата и оставете отново да заври, след което намалете огъня до умерен.
2. Варете около 10 мин., добавете подправките на вкус. Преди поднасяне добавете сусамово олио и пържен шалот.
Най-важните съставки
бял пипер, гъби, гъби кладница, зеленчуков бульон, краставица, раци, риба тон, рулца от раци, сол, сусамово олио
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ