Доматено онигири
     Средно   |   Порции 2-4
  |   Видяна: 3863
    
Бързо онигири с кетчуп.
Необходими продукти:
- 1 ч. ч. сготвен японски ориз за суши или късозърнест
- 1 с. л. масло
- 1 с. л. кетчуп по избор
Начин на приготвяне:
1. Разбъркайте необходимите продукти и с помощта на ръцете си (или машинка за свиване на онегири) оформете топчетата ориз. Хубаво ги залепете!
 
 2. Сложете ги в загрят до средно силна температура тиган с дебели стени и не ги обръщайте, докато не се образува кафява коричка. Ако ги бъркате много, може да се разпаднат!
 
 3. Обърнете веднъж и изчакайте да покафенеят и от тази страна 2-4 мин.
 
 4. Сложете ги в кутия за съхранение или поднесете веднага.
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ