Регистрация

Диетична домашна храна на работното място



Диетична домашна храна на работното място
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 1583

Полезна кутия с храна, приготвена вкъщи, засища глада през работния ден.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Не е грях да ви омръзне да хапвате полуфабрикатите и тестените изделия, които се продават около офиса. Но друго си е да се нахраните с полезен и вкусен обяд или закуска, приготвени у дома. Излиза по-евтино, по-бързо е за хапване и е доста по-здравословно. Затова в канала Pick Up Limes дават пет идеи за закуска или обяд в кутия, подходящ за пренасяне до училище или работата. Нивото се вдига още, защото това са вегански ястия, но са така вкусни, че въобще няма да усетите липсата на животински продукти.

А ако все пак искате в менюто ви да има млечни продукти, риба или месо, то заменете някоя от съставките. Плагиатствайте смело предложенията и ги моделирайте според предпочитанията си. А нищо не пречи поне да опитате сандвичи с банан и фъстъчено масло, домашна гранола с йогурт или салса за оризови хлебчета с домати и авокадо. От опит глава не боли. Пък и полезността е гарантирана.

Вижте идеите от видеото и преценете коя би ви допаднала най-много. А после само за 10 минути имате стъкмен обяд или закуска.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта